GHOTELS

Αξιότιμες/οι   κυρίες/κύριοι,

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, ο όμιλος ξενοδοχειακών επιχειρησεων GHOTELS, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του τουρισμού και παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας στην βόρεια Ελλάδα αναζητά μαθητές για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης.

Τα τελευταία χρόνια ο όμιλος, επενδύει δυναμικά στο κομμάτι της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού μέσω προγραμμάτων και σεμιναρίων και παράλληλα σε συνεργασία με τις σχολές τουρισμου και μαγειρικής όλης της Ελλάδας έχει δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για μαθητές. Οι γνώσεις που αποκτούν οι μαθητές σε θεωρητικό επίπεδο σε συνάρτηση με το πραγματικό περιβάλλον εργασίας και όλα τα δεδομένα που αντιμετωπίζουν κατά την διάρκεια αυτής, δημιουργούν τους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου. Απώτερος στόχος είναι οι μαθητές, μετά το πέρας της πρακτικής τους άσκησης, να έχουν εφοδιαστεί με τις απαραίτητες γνώσεις έτσι ώστε να ξεκινήσουν δυναμικά το επαγγελματικό τους ταξίδι. Ενδεικτικά κάνουμε αναφορά στο ποσοστό των μαθητών που συνεχίζουν επαγγελματικά την καριέρα τους στο όμιλο μας αγγίζει το 85% ,την ώρα που ο συνολικός αριθμός εργαζομένων του ομίλου είναι περίπου 800 άτομα.

Με αυτή την επιστολή, σας γνωστοποιούμε την πρόθεση μας για συνεργασία στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης για θέσεις του ξενοδοχειακού και μαγειρικού κλάδου, με τις καλύτερες προυποθέσεις για τις αυριανές επαγγελματικές προοπτικές των μαθητών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον όμιλο, τις θέσεις και οτιδήποτε αφορά την πρακτική και όχι μόνο άσκηση, είμαστε στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Αγγέλου Δημήτριος
Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού | Ghotels
63077 Κασσάνδρα Χαλκιδική
0030 23740 22100
0030 23740 23605
hr3@ghotels.gr
www.ghotels.gr

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...